Sunday, January 11, 2009

SaYanGi PaLesTiN.. KHAIBAR KHAIBAR YAYAHUD....kemarahan mahasiswa juga telah sampai ke kemuncaknya-kampus ana juga telah mengadakan rapat umum bertempat di pusat Islam,uitm shah alam selepas solat jumaat pada 9 januari.Dari kolej,kami berarak sehingga ke pusat Islam.Sepanjang perjalanan,laungan LA ILA HA ILLA ALLAH serta hancur yahudi dilaungkan.Pemandu dan pembonceng motosikal juga menyokong dengan melaungkan takbir dan membunyikan hon..Sesampainya di pusat islam,kami telah bertemu dengan beberapa kumpulan mahasiswa dari kolej2 berlainan dan persatuan2 dlman uitm yang sama2 memegang sepanduk membantah kekejaman Israel.


juga..

di stadium MELAWATI, SHAH ALAM

Laungan berkumandang,
HANCUR-HANCUR YAHUDI..
HIDUP-HIDUP PALESTINE.
KHAIBAR KHAIBAR YALAHUD..Seluruh ruang stadium melawati bergegar dengan kalimah hancur yahudi,hidup palestin.Rapat umum anjuran AMAN PALESTINE mendapat sambutan yang amat menggalakkan dengan para pemuda yg berdarah mujahid,mujahidah yang lantang bersuara,para saudara islam berlainan bangsa juga ada.Semuanya dengan niat yg sama berkumpul utk menunjukkan bantahan kepada Israel.Dan pada minggu depan,16 ogos,memorendum memboykot product ISRAEL yg akan di tandatangani oleh sejuta rakyat Malaysia akan diserahkan.Air mata menitis tatkala mendengar ucapan para pemimpin pAS,JIM,ISMA,HALUAN dan lain2.Walaupun mereka berlainan fikrah,tetapi atas kesedaran saudara kita di tindas bagai binatang,mereka menunjukkan kesatuan yang teguh dengan 1 tujuan iaitu membantah dan menaikkan semangat para pejuang berhati mujahid di Malaysia.Israel tidak akan mempunyai negara sendiri sehinggalah kiamat dan hal ini telahpun di jelaskan dalam al-quran.Walaupun kita tidak berperang bersama HAMAS,tetapi tanamkan jiwa kita dengan sifat jihad,menyumbangkan tenaga untuk sama-sama menghadiri demonstrasi dan rapat umum selamatkan Palestine.
Sesiapa yang tidak mengambil berat tentang masalah umat ISLAM,maka dia bukanlah dari kalangan aku.(hadith)

adakah hanya dengan melaungkan slogan anti-israel di rumah sahaja sudah cukup?sedangkan rasulullah s.a.w mengatakan barangsiapa yang tidak mengambil berat maka dia bukan dari kalangan aku?

adakah dengan memboykot product ISRAEL sahaja sudah besar pengorbanan kita untuk saudara kita di sana?

ia sama sekali tidak serupa.sesiapa yang mampu berceramah dan berpidato,gunakan bakat anda utk membakar semangat para Muslim.
Kepada yang mempunyai tenaga,maka gunakan untuk menganjurkan program2 selamatkan Palestine..
..sebarkan kepada semua umat ISLAM tentang saudara kita di sana.Mungkin kita sebagai mahasiswa mengetahui tentang kekejaman yahudi,tetapi tidak bagi orang2 kampung tidak dapat mengetahui dengan jelas tentang perkembangan di Palestine.Maka tanggungjawab kita lah untuk menyebarkan informasi terkini.

lalu, dimanakah peranan kita?

...BERSATULAH MERUNTUHKAN EKONOMI YAHUDI LAKNATULLAH...
pst :- sumbngn ihsan, kak jie. :-)

"Ya Allah!! Sebagaimana Engkau Pernah menghantar burung-burung ababil menghancurkan tentera bergajah Musyrikin, maka kami memohon kepada mu Ya Allah....... . turunkan lah bantuan mu kali ini kepada orang orang Islam di Libanon/Palestin, hancurkanlah rejim zionis..amin. ...">

No comments:

 

WarDaTuL sYauQa Copyright © 2009 DarkfolioZ is Designed by Bie Blogger Template for Ipietoon
In Collaboration With fifa